DYRETOLKEN                - Samtale og Healing for Dyr og Mennesker
RSS

Siste innlegg

Hva er spiritualitet & hva er det godt for?
AlternativMessa i Lillestrøm 2013
Dolphins considered Non-Human Persons in India
DYRETOLK fra Sør Afrika møter forsker og jorunalist! Vakkert og rørende, denne anbefaler jeg!

Kategorier

Alternativ messa, lillestrøm, dyretolk, visjon, vg nett-tv
dolphins
dyretolk, Anna Breytenbach, dyrekommunikasjon
Spiritualitet, mindfullness, yoga, chi gong, tai chi, energi, bevissthet
drevet av

Min blogg

dyretolk, Anna Breytenbach, dyrekommunikasjon

AlternativMessa i Lillestrøm 2013

I høst var jeg på Alternativ Messa i Lillestrøm. Jeg hadde en enkel stand innredet nærmest som stua mi, med et lite skilt "Dyretolk". Alle var overstrømmende hyggelige og positive, både stand-folk og besøkende. Stemingen var upåklagelig god, idet to VG-nett journalister får øye på meg borte i gangen. Sjelden har vel noen løpe fortere mot meg enn dem, som om konkurransen om min oppmerksomhet var knallstor.
"Hei, får vi stille deg noen spørsmål?

DYRETOLK fra Sør Afrika møter forsker og jorunalist! Vakkert og rørende, denne anbefaler jeg!

Anna Breytenbach kommer fra Sør Afrika, og hun jobber med både forskere og skeptikere for å vise frem hvilke muligheter vi har til å skape mer harmoni mellom de forskjellige artene som lever på jorda - oss inkludert!

Link til filmen om henne via Youtube under bildet,

kos deg!!
www.youtube.com/watch?v=H6uoQCMZWA4http://www.youtube.com/watch?v=H6uoQCMZWA4              

Website Builder drives av Vistaprint