DYRETOLKEN                - Samtale og Healing for Dyr og Mennesker
RSS

Siste innlegg

Hva er spiritualitet & hva er det godt for?
AlternativMessa i Lillestrøm 2013
Dolphins considered Non-Human Persons in India
DYRETOLK fra Sør Afrika møter forsker og jorunalist! Vakkert og rørende, denne anbefaler jeg!

Kategorier

Alternativ messa, lillestrøm, dyretolk, visjon, vg nett-tv
dolphins
dyretolk, Anna Breytenbach, dyrekommunikasjon
Spiritualitet, mindfullness, yoga, chi gong, tai chi, energi, bevissthet
drevet av

Min blogg

Alternativ messa, lillestrøm, dyretolk, visjon, vg nett-tv

AlternativMessa i Lillestrøm 2013

I høst var jeg på Alternativ Messa i Lillestrøm. Jeg hadde en enkel stand innredet nærmest som stua mi, med et lite skilt "Dyretolk". Alle var overstrømmende hyggelige og positive, både stand-folk og besøkende. Stemingen var upåklagelig god, idet to VG-nett journalister får øye på meg borte i gangen. Sjelden har vel noen løpe fortere mot meg enn dem, som om konkurransen om min oppmerksomhet var knallstor.
"Hei, får vi stille deg noen spørsmål?
Website Builder drives av Vistaprint