DYRETOLKEN                - Samtale og Healing for Dyr og Mennesker
RSS

Siste innlegg

Hva er spiritualitet & hva er det godt for?
AlternativMessa i Lillestrøm 2013
Dolphins considered Non-Human Persons in India
DYRETOLK fra Sør Afrika møter forsker og jorunalist! Vakkert og rørende, denne anbefaler jeg!

Kategorier

Alternativ messa, lillestrøm, dyretolk, visjon, vg nett-tv
dolphins
dyretolk, Anna Breytenbach, dyrekommunikasjon
Spiritualitet, mindfullness, yoga, chi gong, tai chi, energi, bevissthet
drevet av

Min blogg

Hva er spiritualitet & hva er det godt for?

HVA ER SPIRITUALITET & HVA ER DET GODT FOR? 

Det er delte meninger om dette, så jeg skal skrive om mine… Spiritualitet innebærer for meg å bli bevisst den delen av oss som er ikke-fysisk, den uforrandelige delen av oss som bare er. Å bruke den ikke-fysiske bevisstheten kan fremme helse og velvære i alle fasetter av livet.

 Hva er så den ikke-fysiske delen av oss?
Prøv å se for deg dine tanker og følelsers hjem, stedet de kommer fra og stedet de hviler. Se for deg det elektromagnetiske feltet vi har i og rundt kroppen vår. Dette elektromagnetiske feltet lar seg påvirket av våre følelser og tanker, erfaringer, minner, traumer, gleder. Tenk bare på hvordan stemmen vår blir påvirket av tanker og følelser, og hvordan andre kan forstå oss ut ifra lyden i seg selv -bakenom ordene, som en bro mellom vårt fysiske og ikke-fysiske. Når man bruker forskjellige metoder for å rydde opp i dette feltet der våre tanker og følelser bor vil etter hvert både emosjoner og sinn roe seg og klarne. Rydde opp kan man gjøre ved å meditere, synge, med mindfullness, med yoga, med tai chi og chi gong… Alle former for transe-øvelser som dans, tantra og bønn… Affirmasjoner, hjertekvarking, en tur i sogen, svømme i havet, eller ved å kontemplere på sin egen væren. 

Når jeg øver meg på Å VÆRE tenker jeg på solen. Den skinner fordi det er dens natur. På samme måte skinner vårt energifelt. Når vi bevisst tillater det å skinne forbi alle alt av tanke og følelsesmessige begrensninger kan man føle livsenergien suse...
Når jeg tillater min elektromagnetiske energi å bare være, åpner jeg for en strøm av tanker, minner, følelser…. og etterhvert roer strømmen seg, og jeg opplever ro og glede. 

I følge kvantefysiske lover, er det to krefter som trekker i oss. Den ikke-fysiske energien søker å ekspandere, vide seg ut og skinne. Den fysiske ønsker å strukturere, å holde orden på kroppen etter de fysiske lovene. 
Trikset mitt er da å tillate den ikke-fysiske energien å skinne laaaaangt utover de fysiske begrensningene. 

Dette reduserer stresset i hverdagen, fjerner forsiktig alle tankene og følelsene jeg holder tilbake, og åpner for å nyte øyeblikkene. For tross alt er øyeblikkene alt vi egentlig har i livet! Nærheten til oss selv, naturen, andre mennesker og dyr skaper opplevelsene som tilsammen blir selve livet… Spiritualitet hjelper meg ta det imot og tørre leve med mindre smerte, å tørre være åpen for energien bakenfor det vi ser og behovene bakenfor ordene.

Del gjerne hva spiritualitet er for dere, og om det er godt for noe i deres liv! :)  

2 Kommentarer på Hva er spiritualitet & hva er det godt for? :

Kommentarer RSS
replica klokker Norge on mandag 16. juli 2018 10.56
This is not the first time that I am here on your blog.
Svar på kommentar


hhh on fredag 17. juli 2020 08.24
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av Vistaprint