DYRETOLKEN                - Samtale og Healing for Dyr og Mennesker
RSS

Siste innlegg

Hva er spiritualitet & hva er det godt for?
AlternativMessa i Lillestrøm 2013
Dolphins considered Non-Human Persons in India
DYRETOLK fra Sør Afrika møter forsker og jorunalist! Vakkert og rørende, denne anbefaler jeg!

Kategorier

Alternativ messa, lillestrøm, dyretolk, visjon, vg nett-tv
dolphins
dyretolk, Anna Breytenbach, dyrekommunikasjon
Spiritualitet, mindfullness, yoga, chi gong, tai chi, energi, bevissthet
drevet av

Min blogg

AlternativMessa i Lillestrøm 2013

I høst var jeg på Alternativ Messa i Lillestrøm. Jeg hadde en enkel stand innredet nærmest som stua mi, med et lite skilt "Dyretolk". Alle var overstrømmende hyggelige og positive, både stand-folk og besøkende. Stemingen var upåklagelig god, idet to VG-nett journalister får øye på meg borte i gangen. Sjelden har vel noen løpe fortere mot meg enn dem, som om konkurransen om min oppmerksomhet var knallstor.
"Hei, får vi stille deg noen spørsmål?" sa journalisten med kamra oppi snuta mi!
"-ja, gjerne det", svarte jeg og ble litt perpleks...


Hvorfor i alle dager var jeg så attraktiv? Da jeg så innlegget senere skjønte jeg at de var på utkikk etter noen som representerte de mest kontroversielle temaene, nå som healing og akupunktur ikke er så "nytt" lenger. Dyretolkning derimot, det måtte jo være noe skikkelig sprø greier!?

Og det er jo klart, at det er sprø greier! Spesielt når man ikke har opplevd selv hvordan dyr formidler. Men de fleste som har hatt nærkontakt med dyr vet jo at de formidler utrolig mye bare ved å være tilstede. Egentlig tror jeg dyretolkning er "en av de eldste yrker". Det er helt naturlig for oss å ta inn hvordan de rundt oss har det, men avstanden mellom mennesket og naturen har blitt så stor at vi har glemt hvordan det var. Nå har skolene Sigra og Flammehuset banet vei for at dette faget blir mer kjent, og når folk får erfaring med dyretolkning er det mange som blir forbauset! For det fungere jo! :D

Magasinet Visjon med presseklipp: http://www.altnett.no/no/artikler/nyheter/Presseklipp+fra+Alternativmessen.9UFRDMYO.ips                 

0 Kommentarer på AlternativMessa i Lillestrøm 2013:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av Vistaprint