DYRETOLKEN                - Samtale og Healing for Dyr og MenneskerVIL DU PRØVE READING ?

- eller min nyhet KRYSTALL READING?I en reading vil jeg tune meg inn med din hjerte-energi og fortelle hva jeg opplever. Jeg kan få farger og symboler, eller direkte tanker og følelser, bilder, filmsnutter eller høre. For en reading bruker jeg ingen hjelpemidler. 


 I en krystall-reading bruker jeg krystaller DU VELGER for å lese deg! 
Sett deg ned og slapp godt av. Ha et utvalg krystaller forran deg. Via nett om du ønsker et større utvalg eller bare ikke har krystaller hjemme.
-send meg navnet på de 6 krystallene du blir tiltrukket av, og legg til i hvilken rekkefølge du velger dem. Du kan også sende bilde av utvalget!  (Det er veldi spennende!) 
Du kan bruke denne hjemmesiden til å finne krystallene du ønsker: 
http://www.soulfulcrystals.co.uk/healing-crystals.php   

En reading er som en mulighet til å bli bedre kjent med seg selv, og til å føle litt ekstra på hva som foregår i livet. Kanskje kan jeg plukke opp ting som går utenom din egen radar, og dermed løse opp i floker. Fra utfordring til muligheter!

Jeg vil jobbe til avtalt tid - om du ønsker det - og så sender jeg deg alt på email, eller så kan du ringe meg og vi snakker om det som kom frem.
-jeg gleder meg til å høre fra deg!
 <3
$by$, $postkode$


Tid:

Man - Fre: 9:00 - 17:00

Lør: 10:00 - 17:00

Søn: Stengt

Website Builder drives av Vistaprint
MapQuest Avtalevilkår Kart/veibeskrivelse er kun for informasjonsbehov. Brukeren tar fullt ansvar for anvendelsen av programet. MapQuest, Vistaprint, og deres leverandører tar ingen ansvar for innhold, veiforhold eller tidsforhold.