DYRETOLKEN                - Samtale og Healing for Dyr og Mennesker

Hva er Healing

Healing er en urgammel og 100% naturlig teknikk. Har vi vondt noe sted, legger vi hendene der. Forskjellen på vår egen og andres håndspåleggelse er liten, i begge tilfeller overfører vi energi dit det har oppstått ubalanse og energien hjelper å gjenopprette balansen. Forskjellen er at en utenforstående healer vil kunne jobbe med energien mer effektivt. 

Hva er så energi? Noen sier lys, noen sier kjærlighet... For min del opplever jeg begge deler og bruker begge deler. Klientens k
ropp vil selv fordele energien der den behøves mest og healing fungerer således ved å gi en dytt til de selvhelbredende prosessene. I empatisk samklang med klienten, kan jeg få en følelse av hvor blokeringene sitter og vi kan utdype effekten via spørsmål og samtale. 

Healeren legger hendene der det gjør vondt, enten det er i sjelen eller på kroppen, og klienten bestemmer selv om de ønsker å bli berørt eller ikke. Energi styres ved intensjon -akkurat som høflighet eller uhøflighet skaper en reaksjon, vil energien lage bølger av reaksjoner i klientens elektromagnetiske felt. Man kan åpne eller lukke for slik energi ved bruk av viljen, for vi bestemmer absolutt selv hva som skal skje med vår egen energi.

Når jeg gir healing har jeg en "intensjon om å sende energi", og er slik en kanal. Jeg bruker forskjellige teknikker, men er veldi glad i min egen teknikk, HJERTEKVARKHEALING - som jeg også bruker når jeg snakker med dyr og mennesker uten språk.
Det er som hjerte til hjerte kommunikasjon. De bittesmå kvarkene i hjertet styres av viljen / bevisstheten, og når jeg sender mine til deg kan du merke ro, lykke eller andre sensasjoner i kroppen og humøret. Kanskje sitter du plutselig og smiler? Uansett vil jeg kunne føle deg og din situasjon, og så åpne opp for energien fra lyset / universet.

Av årsaker vitenskapen ikke er helt sikre på fungerer energioverføringen uansett om vi er i i samme rom eller ikke.
I mellomtiden kan vi nyte fruktene, for en healing kan være både avslappende, rensende, fin for humøret, hjelpe på å holde seg i form og smertedempende. Healing er ofte balanserende, og energien påvirker alle nivåer, fysisk, psykisk, emosjonelt og spirituelt.

Jeg gir healing til både mennesker og dyr, og tar gjerne imot for behandling i Fredrikstad. En behandling tar ca 1 time.
Vel hjemme, er det fint om du drikker vann for å hjelpe kroppen jobbe optimalt og det kan være godt å tillate deg selv å være i ro en stund.

Gleder meg til å se deg :)


Website Builder drives av Vistaprint